Contact

Hoe kan ik je helpen?

Bij het kiezen van een coach kijk je o.a. naar de locatie, de beschikbaarheid, de tarieven en vooral: de klik. Want de belangrijkste voorwaarde voor succesvolle begeleiding, is dat jij je bij mij prettig en op je gemak voelt. Daarom maken we eerst persoonlijk kennis met een kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Zitten we op één lijn? Dan gaan we samen aan de slag.

Vragen? Bel of mail:

Jacqueline Looijmans
06 - 25 05 28 69
info@reverso-begeleiding.nl

KvK 58074996

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt me direct bellen of mailen. Ik snap dat je snel geholpen wil worden. Onze kennismaking vindt dan ook binnen 1 week na ons eerste mail- of telefonisch contact plaats. Dus tot gauw!

Afzeggen of verzetten
Je kunt je afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen of verzetten. Annuleer of verplaats je de afspraak korter dan 24 uur van tevoren? Dan moet ik je helaas de gereserveerde tijd voor de volle 100% in rekening brengen.

VOLG ME OP SOCIAL MEDIA

Vanuit hier werk ik:

Reverso
Bovendonk
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven

Bovendonk, gelegen tussen Breda, Bergen op Zoom en Goes, is een van de meest bijzondere gebouwen van de gemeente Halderberge. In dit prachtige, historische pand, omgeven door een semenariebos, heb ik mijn praktijkruimte.

Reverso_Bovendonk-Hoeven